Open cabines voor Snorkel verreikers

Het assortiment verreikers van Snorkel zal in de toekomst beschikbaar zijn met een open cabine-optie die voorheen alleen beschikbaar waren met volledig gesloten cabines.

De open optie biedt dezelfde ruimte en indeling als de volledig gesloten cabine en is al beschikbaar op de 13,5 meter / 4.200 kg SR1442, 16,4 meter / 4.535 kg SR1745 en 9,5 meter / 6.500 kg SR1065, evenals de standaard en lithium- ionen aangedreven 5,79 meter / 2.600 kg compacte SR626 / E modellen.

Hij behoudt standaard dezelfde verstelbare geveerde stoel en verstelbare stuurkolom, terwijl een rooster van gaas de machinist beschermt zonder het zicht te beperken.

Open cabines zijn doorgaans standaard in Noord-Amerika vanwege de kosten, eenvoud, robuustheid en zichtbaarheid. Ze zijn echter vrij zeldzaam op de compacte modellen, waarvan de meeste worden ge├»mporteerd uit Europa. Snorkel-verreikers worden in Itali├ź door Faresin geproduceerd.

Overig nieuws