Alcamar breidt zijn Haulotte schaarvloot uit

Het Spaanse verhuurbedrijf Alcamar heeft zijn vloot Haulotte schaarhoogwerkers uitgebreid met 11 nieuwe units.

Het bedrijf is al meer dan 50 jaar actief en biedt verkoop-, verhuur- en onderhoudsdiensten aan de industriële sector op het Iberisch schiereiland, inclusief Portugal en de omliggende eilanden.

De aankoop van Alcamar, waarmee het zijn verhuurdiensten in de regio kan versterken, omvat een reeks diesel- en elektrische ruwterreinmodellen, Haulottes Compact 10 en Compact 12 modellen.

Terwijl beide scharen een laadvermogen van 450 kg hebben en op hoogte kunnen worden gereden, biedt de Compact 10 een werkhoogte van 10,1 m en de Compact 12 een werkhoogte van 11,98 m.

Beiden uitgerust met een 24 V DC elektromotor, zijn de modellen geschikt voor binnen- en buitengebruik en beschikken over geïntegreerde vorkheftruckkokers, kantelregelaar en een afneembare bedieningskast.

Ivan Morodo, algemeen directeur van Haulotte Iberica, zei: “Deze nieuwe levering onderstreept onze gezamenlijke toewijding om de bouwmarkt in deze specifieke periode te ondersteunen. We zijn dankbaar voor het hernieuwde vertrouwen van Alcamar.”

De nieuwe schaar voegt zich bij de vloot van 300 hefwerktuigen van het bedrijf, waarvan ongeveer een derde door Haulotte werd vervaardigd.

Overig nieuws