Joystickbediening met één as voor hoogwerkers

SureGrip Controls Inc., de dochteronderneming van Bailey International LLC, heeft een nieuwe joystickbesturing ontwikkeld die specifiek is ontworpen voor hoogwerkers.

De JSA single axis joystick bevat een ontwerp waarvoor patent is aangevraagd en dat is ontworpen om compatibel te zijn met de meeste andere joystickbesturingen met één as om compatibiliteit tussen fabrikanten van schaar- en verticale hoogwerkersapparatuur te garanderen, aldus het bedrijf.

De nieuwe JSA single axis joystick maakt gebruik van contactloze Hall-effectsensortechnologie die +/- 30º beweging biedt en een levensverwachting van 4 miljoen cycli of 20 miljoen handelingen, zei Sure Grip. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een uitstekend ‘gevoel’ en gemakkelijke controle door de bediener en heeft een IP69K-classificatie om te beschermen tegen het binnendringen van vuil, stof en vloeistof. Met een bedrijfstemperatuurbereik van -40 ° tot 365 ° F (-40 ° C tot 85 ° C) voldoet het ook aan de normen voor elektromagnetische compatibiliteit (EMC) met een immuniteitsclassificatie van 100 V / m voor bescherming tegen blootstelling aan radiofrequentie (RF) .

De JSA-joystick met één as heeft meerdere montage-opties, een minimale diepte onder het paneel en is compatibel met vrijwel alle andere joysticks met één as, aldus het bedrijf.

Overig nieuws