Zes nieuwe JLG’s voor Peinemann

Peinemann heeft zes nieuwe 52ft JLG EC520AJ knikarmhoogwerkers in ontvangst genomen van de lokale distributeur Riwal.

De EC520AJ biedt een werkhoogte van 17,8 meter met een reikwijdte van 10,65 meter bij een up & over hoogte van 7,3 meter met een platformvermogen van 250 kg. Hij heeft een totale breedte van 2,35 meter en weegt net geen acht ton. De machine wordt aangedreven door een lithium-ion-fosfaatbatterij die met de ingebouwde lader in minder dan een uur van nul tot 30 procent kan worden opgeladen.

Andrew Pauw van Peinemann zei: “De JLG EC520AJ is een echte toevoeging aan onze groene en duurzame vloot. Hiermee voorzien we onze klanten ook van de nieuwste technologie voor een 100 procent oplossing voor werken op hoogte. Het lithiumbatterijpakket geeft onze klanten een duurzame machine zonder concessies te doen aan de prestaties.”

Wilco Stout van Riwal voegt toe: “De levering van deze zes EC520AJ-machines is een voortzetting van de reeds geleverde JLG H800AJ en JLG E860SJ-gieken. We zijn erg trots dat we deze machines aan Peinemann kunnen leveren en bijdragen aan onze vloot voor 100 procent elektrisch werken op hoogte.”

Overig nieuws