Skyjack krijgt vaccinatiecentrum

De Canadese fabrikant van hoogwerkers en verreikers Skyjack krijgt een nieuw vaccinatiecentrum in zijn pand in Guelph, Ontario, Canada.

United Rentals heeft ook bijgedragen aan de inspanningen met het leveren van apparatuur en materialen om het gebouw aan te passen en de locatie tot een succes te maken.

Skyjack-president Ken McDougall zei: “Toen ons moederbedrijf Linamar met deze mogelijkheid naar ons toekwam, wisten we dat we de perfecte ruimte hadden om dit initiatief te steunen. We ontvangen doorgaans het hele jaar door honderden klanten in ons klantentoegangscentrum, en door reisbeperkingen is de ruimte de afgelopen maanden grotendeels onderbenut.”

Scott Teron, districtmanager van United Rentals, voegde eraan toe: “Toen Skyjack contact met ons opnam over hun apparatuurvereisten om deze vaccinatielocatie succesvol te maken stonden we klaar om te helpen en te zorgen ervoor dat hun team over alle apparatuur en oplossingen beschikt die nodig zijn om hun ruimte om te vormen tot iets dat de hele gemeenschap ten goede zal komen.”

Linda Hasenfratz, CEO van Skyjack-eigenaar Linamar, zei: “Ik ben zo trots op ons vaccinatiekliniekteam, dat bestaat uit toegewijde mensen van binnen en buiten ons bedrijf, voor het werk dat ze hebben verzet om de kliniek in een oogwenk te lanceren. Dat hadden we niet kunnen bereiken zonder een nauwe samenwerking met de WDG Public Health Unit en een sterk verenigd team. We hebben hier in WDG een fantastisch partnerschap gecreëerd dat een geweldig voorbeeld is voor andere gemeenschappen om te volgen. Het vaccineren van onze hele bevolking is de allerbelangrijkste factor om weer een normaal leven te leiden en we zijn er trots op daar een rol in te spelen in onze gemeenschap.”

Overig nieuws