Cumberland ontwikkelt Heineken hoogwerker

De Britse hoogwerkersdistributeur Cumberland Platforms (CPL) – onderdeel van de Klubb-groep – is een partnerschap aangegaan met Heineken om de Wind0.0w-service te ontwikkelen – een drankbar op een autohoogwerker om bier door de ramen op de tweede verdieping te serveren tijdens de lockdown.

CPL werd eind vorig jaar benaderd door het Londense PR-bureau COW PR dat op zoek was naar een geschikte hoogwerker voor het Heineken-project.

CPL zei: “Dit is iets nieuws voor de hoogwerkerbranche, dus we hebben er tijd aan besteed om ervoor te zorgen dat het project kon worden uitgevoerd en tegelijkertijd de volledige veiligheid voor alle betrokkenen bij het project te bevorderen. Het opvallende ontwerp is een geweldige advertentie voor zowel CPL als Heineken 0.0. We zijn er trots op betrokken te raken bij iets leuks na bijna een jaar zonder ons gebruikelijke tijdschema voor evenementen.”

De 13,1 meter lange P130A, gemonteerd op een Isuzu D-Max-chassis, zal in april door het VK toeren en Londen, Birmingham, Manchester en Edinburgh bezoeken en de Wind0.0w Service-leveringen uitrollen. Gelukkige winnaars van een trekking ontvangen een pint alcoholvrije Heineken 0.0 die door zangeres Sophie Ellis-Bextor en andere regionale beroemdheden aan hun raam wordt bezorgd.

Overig nieuws