mateco wint “Access Rental Company of the year” award

In de categorie “Access Rental Company of the Year” werd mateco als winnaar uitgeroepen, te midden van enkele sterke verhuurbedrijven afkomstig uit de hele wereld.

De IAPA Award is een van de belangrijkste internationale award uitreikingen binnen de hoogwerker branche en wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury van deskundigen. Dit jaar vond de ceremonie plaats op 18 maart, voor het eerst als virtueel evenement, met afgevaardigden en genomineerden vanuit de hele wereld.

Volgens de deskundige jury waren “de prestaties van mateco over het hele spectrum indrukwekkend, met een uitstekende groei, gecombineerd met de uitbreiding naar nieuwe markten. Met een massale en snelle uitrol van het mateco-merk in meerdere landen in Europa en LatijnsAmerika en met 14.500 bedieningscertificaten per jaar – is mateco een waardige winnaar”.

Namens de meer dan 2.000 medewerkers van de mateco Group wereldwijd, nam Armin Rappen – CEO mateco Holding – de prijs in ontvangst. Hij verklaarde: “Wij zijn erg blij dat we deze prijs hebben gewonnen. Ik wil in het bijzonder al onze medewerkers over de hele wereld bedanken voor het harde werk wat zij dagelijks verrichten om voortdurend het aanbod van onze diensten te verbeteren en zo mateco tot een van de beste aanbieders in hoogwerker branche te maken – om zo het gestelde vertrouwen van onze klanten waar te maken. ”

Overig nieuws