Riwal wint Digital Development Award

Riwal is uitgeroepen tot winnaar van de Digital Development Award tijdens de International Awards for Powered Access summit.

Door het winnen van deze prijs erkennen de juryleden de meerwaarde die de digitale oplossingen van Riwal te bieden hebben. Tijdens het online evenement waren ruim 1100 professionals uit maar liefst 76 landen aanwezig, waardoor deze editie van de IAPA awards het best bezochte evenement ooit was.

Pedro Torres, CEO van Riwal, zegt: “We zijn enorm trots dat we de Digital Development Award hebben ontvangen. Het is een belangrijke erkenning voor al het harde werk dat iedereen bij Riwal heeft gestoken in het realiseren van deze digitale oplossingen voor onze klanten wereldwijd. Gezien het feit dat de International Awards for Powered Access wereldwijd worden geprezen als een showcase voor de meest dynamische bedrijven, zijn we vereerd om op dit niveau te worden erkend.​”

De afgelopen jaren heeft Riwal zich gefocust op de ontwikkeling van een volledig assortiment digitale tools die het verhuurproces transparanter en vooral eenvoudiger maken. Het klantportaal en de app van My Riwal geven klanten realtime inzicht in data en ook de manier waarop Riwal BIM toepast in de hoogwerker-markt is innovatief. Alle andere trends (3D-printen, robotica, modulair & prefabbouw, VR, AR, big data, digitale tweelingen, sensor) hebben een sterke connectie met Building Information Modeling (BIM). Ook het gebruik van AR (augmented reality) en de VR-veiligheidstrainingssimulator behoren tot de digitale innovaties van Riwal.

Overig nieuws