Nieuwe Genie distributeur in VAE

Logo Genie Terex

Galadari Trucks & Heavy Equipment (GTHE) is aangesteld als de geautoriseerde distributeur voor Genie-hoogwerkers in de Verenigde Arabische Emiraten.

GTHE, een dochteronderneming van Galadari Brothers, zal zich richten op de groeigebieden infrastructuur, constructie en onderhoud, waar hoogwerkers een toenemende vraag zien. Om dit te ondersteunen heeft het bedrijf een reeks nieuwe Genie E-Drive schaarhoogwerkers besteld, namelijk de Genie GS-1330m, GS-1932, GS-3246, GS-2632, GS-4046 en GS-4655 modellen, geschikt voor toepassingen in elektrische installatie, reiniging en facilitair beheer en onderhoud.

Mohamed Yahya Kazi Meeran, directeur en groeps-CEO van Galadari Brothers, zei: “Deze samenwerking zal beide bedrijven in staat stellen een synergie te creëren die voelbaar zal zijn voor klanten in een markt als de VAE, die niet minder verdient dan het beste productaanbod en diensten.”

Sharbel Kordahi, algemeen directeur van Terex AWP voor het Midden-Oosten, Zuid-Afrika, India, Rusland en GOS, voegde eraan toe dat Galadari Brothers een vlaggenschipbedrijf is in de VAE. “Met meer dan 40 jaar ervaring in de regio, hebben ze een diepgaande kennis van en inzicht in de markt, ondersteund door sterke verkoop- en aftermarket-ondersteuningsteams.”

Kordahi zei dat de VAE altijd al een sterke markt voor hoogwerkers was en naar verwachting snel zal groeien na Covid-19. In dit opzicht zal GTHE, met een direct beschikbare voorraad van Genie-machines en reserveonderdelen, voorbereid zijn om een ​​snelle levering te garanderen met de service in het veld waarop klanten vertrouwen.

“Naast hun landelijke aanwezigheid en ervaring, kunnen ze ook verkoopvoorwaarden bieden die klanten de financiële flexibiliteit bieden die ze nodig hebben om hun bedrijf te ondersteunen.”

Overig nieuws