Nieuwe accountmanager voor GB Lifts & Parts

Anne van Weenen, de nieuwe accountmanager bij GB Lifts & Parts

GB Lifts & Parts zet de volgende stap in haar groeistrategie met de aanstelling van Anne van Weenen als Accountmanager.

Anne van Weenen was al enige jaren actief in de verhuurmarkt en in haar nieuwe rol is Anne verantwoordelijk voor de uitbreiding van het verkoopnetwerk en relatiebeheer van bestaande klanten van GB Lifts & Parts.

GB Lifts & Parts, in korte tijd uitgegroeid tot officiĆ«le dealer van Sinoboom voor de Nederlandse markt, verstevigt met de benoeming van Anne haar groeistrategie. In samenwerking met partner Vertimac is Anne verantwoordelijk voor de uitbreiding van de verkoop van diverse merken hoogwerkeronderdelen en voor de niche rupshoogwerkers van Nagano. “Ik ben onder de indruk hoe GB Lifts & Parts zich de afgelopen tijd heeft ontwikkeld en ben verheugd om deel uit te maken van deze groeiende organisatie”, aldus Anne van Weenen.

Gert de Boon, eigenaar van GB Lifts & Parts: “In tegenstelling tot de meeste conculega’s hebben wij geen verhuuractiviteiten en focussen we ons volledig op kwalitatieve hoogwerkeroplossingen voor onze klanten. Zo blijven wij een onafhankelijke partij in deze mooie en uitdagende markt! Inmiddels zijn we gevestigd in Ridderkerk en delen we het pand met Sinoboom BV. Door deze unieke samenwerking kunnen wij onze operationele activiteiten efficiĆ«nter managen en zeer snel leveren. De onderdelenverkoop groeit gestaag en we gaan dit jaar ons productengamma van hoogwerkers uitbreiden.”

“Naast Sinoboom en Nagano, en mede door de samenwerking van Sinoboom BV en ATN France gaan we ook de modellen van ATN leveren en ondersteunen binnen de Nederlandse markt. Wederom een zeer kwalitatief product met uitstekende specificaties en zeer concurrerend in prijs! Met de komst van Anne krijgen we naast diversiteit in het team, meer ruimte om onze plannen te realiseren en kunnen we een nog grotere toegevoegde waarde zijn voor onze klanten.”

Overig nieuws