Telematica van ZTR voor Sunbelt

Sunbelt Rentals in het VK gaat ZTR-telematica installeren in zijn gehele vloot van hoogwerkers.

Het bedrijf investeert bijna £ 1 miljoen om de software en keypads achteraf aan te passen aan elke machine die het bezit en zal zijn klanten ook een complete gebruikersinterface bieden binnen zijn onlangs gelanceerde klantenportaal of ‘Command Center’. De telematicagegevens van elke machine worden rechtstreeks in het portaal ingevoerd, waardoor sitemanagers volledige tracking en zichtbaarheid hebben om de efficiëntie en de veiligheid van de machinist te vergroten en tegelijkertijd incidenten en near-misses te verminderen. Ze kunnen ook IPAF PAL-kaarten koppelen aan het profiel van een bediener of een unieke toetsenbordcode toewijzen die kan worden toegevoegd aan groepen machines, individuele activa en / of specifieke bedieners.

Mick Ledden, directeur operational excellence van Sunbelt, zei: “We zullen nieuwe uitdagingen aanpakken met ons nieuwe telemetrieprogramma voor aangedreven toegang door duurzame en veilige producten aan te bieden die uiteindelijk de normen in de hele sector zullen verhogen. Een focus voor Sunbelt Rentals is om onze klanten en onze eigen duurzaamheidsplannen te stimuleren, dit programma is een solide stap om een ​​belangrijke productlijn te laten aansluiten op onze bredere ‘IoT’-plannen.”

“We hebben ervoor gekozen om samen te werken met ZTR vanwege hun expertise. ZTR heeft een oprechte wens getoond om voor en in samenwerking met ons te ontwikkelen en te innoveren, zodat we kunnen samenwerken om grenzen te blijven verleggen en een klantervaring van wereldklasse te bieden.”

ZTR-regiodirecteur Lars Reehorst voegde toe: “Voor ZTR gaat partnerschap niet alleen om de technologie, het gaat ook om samenwerken om de veiligheid, duurzaamheid en service continu te verbeteren door middel van gegevensinzichten. Voor Sunbelt Rentals UK is alleen het beste goed genoeg – de snelheid, schaal en innovatieniveau maken dit programma uniek en opwindend. En het is de specialiteit van ZTR – een end-to-end-oplossing van professionele installaties tot en met integratie in Sunbelt’s Command Center.”

Overig nieuws