Riwal wordt JLG distributeur Noorwegen

JLG heeft de Nederlandse verkoop- en verhuurgroep Riwal aangesteld als distributeur voor Noorwegen.

Riwal dekt al Nederland, Polen, Kroatië, Slovenië, Montenegro, Bosnië-Herzegovina en Kazachstan voor de fabrikant, en de twee partners vierden vorig jaar 25 jaar samenwerking.

Net als in andere markten zal Riwal nu verantwoordelijk zijn voor verkoop, marketing, training en after sales service voor het volledige assortiment hoogwerkers van JLG in Noorwegen. Zowel voor lokale verhuurbedrijven als voor eindgebruikers.

Riwal verkoopt al jaren JLG-machines op de Noorse markt, net als andere bedrijven, maar het is alweer een tijdje geleden dat JLG een officiële distributeur voor het land heeft gehad.

Riwal Norge is gevestigd in Gjerdrum, ten noordoosten van Oslo. De groep verhuisde in 2001 naar de Scandinavische regio en is door overnames uitgebreid naar Denemarken, Zweden en Noorwegen, dat in 2007 werd opgericht.

Karel Huijser, algemeen directeur van JLG – Europese regio zei: “We zijn verheugd om onze samenwerking met Riwal in Noorwegen uit te breiden. Hun aanwezigheid in het land en kennis van de markt zullen bijdragen aan een verdere groei van onze producten en service in de regio.”

Overig nieuws