Sinobooms voor Ierse verhuurder

Andrew Hutchinson van CP Hire met Julie Houston Smyth van Sinoboom

Het Ierse CP Hire heeft zes 19ft Sinoboom 1932ME schaarhoogwerkers in ontvangst genomen, de eerste machines van de fabrikant in zijn vloot.

De units, die werden geleverd aan het depot van CP in Belfast, bevatten onderhoudsvrije AGM-batterijen in afsluitbare kisten, een beschermend deksel van de schakelkast en een bumperrail die de emblemen tegen beschadiging beschermt.

Algemeen directeur Andrew Hutchinson zei: “We waren onder de indruk van de kwaliteit en afwerking van het Sinoboom-product dat, in combinatie met de geruststelling van een handige lokale back-upservice hier in Ierland, ons ertoe aanzette de stap te zetten om te investeren. Eén unit is onmiddellijk verhuurd!”

Julie Houston Smyth van Sinoboom voegde toe: “De mogelijkheid om onze Sinoboom-schaar te leveren aan een zo lang bestaand bedrijf als CP Hire is op zichzelf al lof. Onze Europese vestiging in Rotterdam groeit omdat ons product zo goed wordt ontvangen door de markt.”

CP Hire, gevestigd in Coleraine, Noord-Ierland, werd in 1971 opgericht door Norman Hutchinson en wordt 50 jaar later beheerd door de Hutchinson-broers Andrew en David. Het bedrijf beheert een breed scala aan apparatuur vanuit zeven locaties: Belfast, Ballymena, Mid Ulster, Derry, Banbridge en Magherafelt.

Overig nieuws