Unic spinkranen voor Metzo

Het team van Metzo

Het Nederlandse verkoop- en verhuurbedrijf Metzo Machinery heeft vier Unic spinkranen in ontvangst genomen en het dealerschap overgenomen.

Het bedrijf kocht de units via de Europese regiodistributeur Unic / GGR en werd tegelijkertijd aangesteld als Unic dealer voor Nederland. De eerste vier eenheden omvatten een URW-706-2 van zes ton, twee URW-295 van 2,9 ton – een normaal Eco-model en een volledig elektrisch aangedreven Eco-model, en een URW-376 van 2,9 ton.

Algemeen directeur Eric Metz zei: “Het toevoegen van Unic aan ons productassortiment is een geweldige stap voor ons om een ​​van de beste machineleveranciers in Nederland te worden. Het betreden van de hijsmarkt met een merk als dit is opwindend en zeer motiverend voor onze verkopers om het bedrijf verder te laten groeien.”

“We streven ernaar om de beste oplossing te bieden voor verhuurbedrijven en eindgebruikers en met Unic Cranes hebben we de perfecte troef gevonden voor ons snelgroeiende familiebedrijf. We zijn er trots op de officiële distributeur voor Nederland te zijn.”

GGR / Unic CEO Graeme Riley voegde toe: “Het aan boord brengen van een gevestigd bedrijf als Metzo Machinery sluit perfect aan bij onze plannen voor aanhoudende groei in heel Europa. Met zijn toewijding, capaciteiten en uitstekende reputatie zijn we ervan overtuigd dat we samen met succes het Unic-merk in de hele regio kunnen laten groeien.”

Overig nieuws