Nieuwe Snorkel-dealer Zuid Afrika

Snorkel heeft Hi-Reach Manlift, distributiebedrijf voor hoogwerkers en verreikers, aangesteld als nationale distributeur voor Zuid-Afrika.

Hi-Reach is gevestigd in Springs en Benoni – beide ten oosten van Johannesburg – en zal het volledige assortiment snorkelgiek-, schaar-, mast- en materiaalliften aanbieden, evenals de verreikers van het bedrijf in heel Zuid-Afrika. Als onderdeel van de nieuwe overeenkomst ontving het eerder deze maand zijn eerste Snorkel-voorraadorder.

George Landsberg, CEO van Hi-Reach, zei: “Snorkel biedt het ideale brede spectrum van hoogwerkers en verreikers voor onze markt, en aangezien ze de afgelopen 20 jaar al een aantal machines hebben verkocht aan Zuidelijk Afrika, zijn ze een bekend merk. De culturele fit met Snorkel maakte de beslissing ook relatief gemakkelijk voor ons.”

Michael Wright, directeur van Snorkel Middle East, voegde toe: “Zuid-Afrika is een groeiende markt met een aanzienlijk potentieel voor alle soorten hoogwerkers en materiaalbehandelingsapparatuur. George en het Hi-Reach-team staan ​​ongelooflijk goed aangeschreven en ik weet dat zij de juiste partner zijn om ons innovatieve, volledige productaanbod naar dit gebied te brengen, ondersteund door uitstekende lokale service en ondersteuning.”

Overig nieuws