Snorkel UK gaat voor ‘zero emissie’

Scott McCall, business development manager en zero emissie specialist bij Snorkel

Snorkel UK heeft Scott McCall aangesteld als de eerste ‘zero emissie’ specialist en business development manager.

McCall, die eerder functies bekleedde bij Nationwide Platforms, Gardener Denver en Altec, zal samenwerken met de belangrijkste accounthouders van Snorkel om hen te helpen hun emissievrije en duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de verkoop in het noordwesten van het land en zal zijn klanten helpen om nieuwe lithium-ion-aangedreven apparatuur aan klanten te introduceren.

McCall komt bij Snorkel na tien jaar zijn eigen adviesbedrijf te hebben gerund. Hij leverde onafhankelijke verkoop-, marketing- en distributiediensten aan merken als IronPlanet, Oil & Steel, Socage en France Elevateur.

Andrew Fishburn, algemeen directeur bij Snorkel UK en vice-president van Strategic Accounts EMEA, zei: “We zijn verheugd dat Scott ons team komt versterken. Hij is zeer bekend en gerespecteerd in de bredere uitrustingssector en heeft jarenlange ervaring in de markten voor zwaar hijswerk, kranen, hoogwerkers en terreinvoertuigen, hier in het VK, en ook in EMEA, Rusland en het GOS. landen.”

“Ik ben ervan overtuigd dat Scott zowel zijn regionale territorium in het noordwesten van Engeland kan ontwikkelen, terwijl hij ook zijn waardevolle real-world verkoop- en marketingexpertise kan inzetten voor onze key account-klanten die zich in de vroege stadia bevinden van de invoering van emissievrije en emissiearme apparatuur. “

Overig nieuws