Australische distributeur voor Easy Lift

De Italiaanse fabrikant van hoogwerkers, Easy Lift, heeft het Australische verkoop- en servicebedrijf Mech-N-Air Construction and Access Equipment aangesteld als distributeur.

Mech-N-Air, gevestigd in Campbellfield, net ten noorden van Melbourne, is een geautoriseerde distributeur voor Wacker Neuson en Digga, evenals een serviceprovider voor Tracto-Technik- en Mikasa-Flextool-producten. Het biedt ook onderhoud en reparaties voor een breed scala aan hoogwerkers, aanhangwagens, kranen en algemene bouwmachines.

Het bedrijf zal het volledige assortiment spinhoogwerkers van Easy Lift verkopen en ondersteunen, die zijn ontworpen om volledig te voldoen aan de Australische AS 1418.10-normen. Om de nieuwe samenwerking van start te laten gaan, heeft Mech-N-Air twee 18 meter R180 en twee 21 meter R210 spinhoogwerkers besteld voor levering volgende maand.

Overig nieuws