Grote order JCB scharen voor Rentaire Spanje

Het Spaanse verkoop- en verhuurbedrijf Rentaire is begonnen met het in ontvangst nemen van 109 JCB elektrische schaarhoogwerkers, de grootste Spaanse order voor schaarhoogwerkers van de fabrikant tot nu toe.

De eerste batch machines omvat 60 19ft S1930E’s, met een werkhoogte van 7,8 meter, een platformcapaciteit van 230 kg en een totale breedte van 762 mm. Ze zijn geschikt voor twee inzittenden binnenshuis en voor één persoon buiten. De bestelling werd geplaatst via de lokale JCB-distributeur Walkia.

De overige units zijn gepland voor levering in de komende maanden en zullen modellen van 26, 32 en 40ft bevatten.

Rentaire is gevestigd in Madrid met extra locaties in Avila, Guadalajara, Segovia en Toledo en biedt een reeks giek-, schaar- en op voertuigen gemonteerde platforms naast een grote vloot van algemene bouwmachines en gereedschappen.

Overig nieuws