Giga order voor Bobcat

Het Franse inkoopcentrum voor landbouwmachines Camacuma is begonnen met de ontvangst van 130 Bobcat TL38.70HF verreikers van 3,8 ton / zeven meter – de grootste order van de fabrikant voor verreikers tot nu toe.

De TL38.70HF, vervaardigd in de productiefaciliteit van Bobcat in Pontchâteau, Frankrijk, kan 3.500 kg aan op zijn maximale hoogte van 6,89 meter en 1.500 kg op zijn maximale voorwaartse reikwijdte van vier meter. Hij heeft een totale breedte van 2,3 meter, een opberghoogte van 2,47 meter en een lengte van 4,87 meter tot aan de voorwagen. Het vermogen komt van een Bobcat D34-diesel. De levering van de eerste batch verreikers vond plaats in februari en de resterende eenheden waren gepland in batches tot en met juni.

Roy Haaker, Vice President Sales & Marketing van Bobcat, zei: “We hebben alle vakjes aangevinkt om aan de verwachtingen van Camacuma te voldoen. De bewezen en erkende kwaliteit van onze verreikers is onze grootste troef. Ons sterke dealernetwerk in Frankrijk stelt ons in staat om lokale service te bieden en continuïteit van de service te garanderen wanneer dat nodig is. Tot slot, omdat onze machines ‘Made in France’ zijn, ondersteund door een Frans team, hadden we alle argumenten om de deal binnen te halen.”

Yves-Mary Houdmon, voorzitter van Camacuma, voegde toe: “We kozen voor Bobcat-verreikers vanwege hun prestaties, comfort en betrouwbaarheid. Deze machines voldoen aan de strenge Camacuma-eisen om solide en robuuste machines te leveren voor langdurige verhuur aan Cuma-leden. Wij zorgen voor de apparatuur en garanderen de werking ervan. De garantie en service na verkoop voor de machines wordt geleverd door de plaatselijke Bobcat-dealers. De echte gemoedsrust voor ons is de toezegging van Bobcat om binnen 48 uur te reageren. Dit is een nieuwe service voor Cumas en we zijn verheugd deze met Bobcat te mogen inhuldigen. “

Overig nieuws