211 Palfinger ETI’s voor Thailand

De Provincial Electricity Authority (PEA) van Thailand is begonnen met het in ontvangst nemen van 211 eenheden van Palfinger ETI’s ETC 37 IH geïsoleerde autohoogwerkers.

De units worden vervaardigd in de vestiging van Palfinger ETI in Oklahoma, VS, en werden geleverd door de lokale dealer en installatiepartner Hydroquip.

De ETC 37 IH heeft een korte stijg- / ondergiek met daarbovenop een tweedelige telescopische giek voor een werkhoogte van 12,8 meter en een reikwijdte van 9,5 meter op een hoogte van 4,2 meter. Lokaal gemonteerd op het Hino XZU720-chassis, inclusief een volledig geïsoleerde giek en mand, een maximale platformcapaciteit van 160 kg en 360 continu zwenkmogelijkheid. Het bedrijf zegt dat de order de ‘eerste grootschalige penetratie in de markt voor geïsoleerde hoogwerkers in Azië’ is, met de levering van de laatste batch eenheden tegen eind juni.

Ho Jie Wei, Palfinger senior productspecialist voor Azië-Pacific, zei: “Deze aanbesteding stelt ons in staat om onze geïsoleerde hoogwerkers in de regio beter te positioneren en promoten, gezien de achtergrond van onze eindklanten, die ook van toepassing zal zijn op andere landen.”

Overig nieuws