Eurolev neemt Atna over

Het Franse verhuurbedrijf voor hoogwerkers en verreikers Eurolev Vertical Solution heeft Atna voor een niet nader genoemd bedrag overgenomen.

Atna, opgericht in 2009, exploiteert een vloot van 19 spinhoogwerkers en spinkranen vanuit haar locatie in Limoges-Fourches, aan de zuidoostkant van Parijs. De spinhoogwerkersvloot biedt werkhoogtes van 13 tot 42 meter, terwijl de spinkranen capaciteiten van één tot vier ton bieden. Eurolev is van plan om spinkranen aan te bieden naast zijn vloot van 950 giek-, schaar-, spin-, trailer- en autohoogwerkers. Het heeft ook 550 vaste en 360 graden verreikers, evenals industriële vorkheftrucks, die beschikbaar zijn vanaf de 16 locaties in Frankrijk

Eurolev werd opgericht in 1989 en werd in 2008 overgenomen door Ever Capital voordat het in 2012 werd verkocht aan de Berto-groep. In 2016 verwierf het bedrijf Altiloc en zijn drie locaties. De aankoop van Atna brengt het bedrijf in de kranen en versterkt zijn aanwezigheid in de regio Île de France.

Overig nieuws