Meer dan 300 Snorkels voor Franse Access Industrie

Het Franse verkoop- en verhuurbedrijf Acces Industrie voegt 327 Snorkel-hoogwerkers toe aan zijn verhuurvloot.

De nieuwe orders omvatten 245 elektrische zelfrijdende schaarhoogwerkers waaronder de 4,5 m S3215E, 19 ft S3219E, 26 ft S3226E en 32 ft S4732E modellen – 70 Snorkel 3 m S3010P push-around modellen en 12 38 ft A38E elektrische knikarmhoogwerkers.

Het merendeel van de hoogwerkers, gebouwd in de fabriek van de fabrikant in het Verenigd Koninkrijk, is geleverd in de blauwe kleurstelling van Acces Industrie met een sterke, dubbele laag poedercoating. Ze zullen via Frankrijk aan de 37 vestigingen van het bedrijf worden geleverd.

Acces-CEO Pascal Meynard zei: “Ondanks de uitdagingen van 2020 blijft Acces Industrie toegewijd aan ons langetermijn groeiplan. Deze laatste investering in Snorkel helpt ons om onze vloot van hoogwerkers uit te breiden om te voldoen aan de behoeften van ons groeiende kantorennetwerk en klantenbestand. We hebben voor Snorkel gekozen omdat we vertrouwen op de bouwkwaliteit en weten dat de producten bestand zijn tegen de eisen van de verhuurbranche, terwijl ze een robuuste, op maat gemaakte verfafwerking hebben die er jarenlang goed uitziet in onze vloot.”

Acces Industrie, gevestigd in Tonneins, Frankrijk, exploiteert een verhuurvloot van 8.600 hoogwerkers, verreikers en industriële vorkheftrucks. Het werd in 2016 aangesteld als de Snorkel-dealer voor Frankrijk en heeft sindsdien een verkoopafdeling geopend.

Overig nieuws