Skyjack lanceert website voor gebruikte apparatuur

Skyjack heeft een website voor gebruikte apparatuur gelanceerd die volgens het bedrijf de “eerste OEM-online veilingsite in zijn soort” is en die Skyjack-apparatuur biedt naast enkele van de andere merken in de branche.

Potentiële kopers kunnen inspectierapporten, foto’s en biedingen online bekijken, 24/7, vanaf elke locatie met een internetverbinding. Elk gepromoot apparaat bevat een uitgebreid inspectierapport, inclusief foto’s, om een ​​gedegen indruk te geven van de staat van de apparatuur.

“Ons team heeft onze algemene filosofie van eenvoudige betrouwbaarheid via deze nieuwe website vertaald naar de markt voor gebruikte apparatuur”, zegt Joel Robinson, directeur financiële diensten bij Skyjack. “Door aankoopbeslissingen en het aankoopproces van gebruikte apparatuur te vereenvoudigen, zijn we erg verheugd om onze kopers gemakkelijk toegang te geven tot de meest betrouwbare gebruikte apparatuur die er is.”

Skyjack breidde ook zijn voetafdruk uit van vijf locaties naar 25 locaties in Noord-Amerika. Voor potentiële kopers betekent dit de aanschaf van apparatuur die bekend is met hetzelfde klimaat en lagere vrachtkosten, aldus het bedrijf.

“Met onze geavanceerde filtertool kunnen potentiële kopers hun locatie selecteren en de apparatuur vinden die het dichtst bij hen in de buurt is”, legt Robinson uit. “En als iemand een merkvoorkeur heeft, of op zoek is naar een specifieke werkhoogte, kunnen ze natuurlijk hun zoekopdracht verfijnen met behulp van onze filterbalk.”

“Het is van vitaal belang voor kopers om erop te kunnen vertrouwen dat de apparatuur op onze site in de staat verkeert waarin deze is vermeld. Daarom bieden we zo’n uitgebreid inspectierapport aan”, aldus Erik Sanzotti, accountmanager voor gebruikte apparatuur bij Skyjack. “Alleen door potentiële kopers te voorzien van de meest volledige informatie die mogelijk is, kunnen ze zelfverzekerd – en nauwkeurig – bieden op een product zonder zelf tegen de banden te trappen.”

Overig nieuws