GSR breidt uit met Iveco Daily

Zes verschillende machines van GSR zijn nu ook beschikbaar op de nieuwste Iveco Daily: 3 rechte telescopische modellen met een hoogte van 16 m, 18 m en 20 m (E169TR, B180T, B200T4) en 3 PX-modellen met dubbele knik met 20 m, 22m en 24m hoogte (B200PX, B220PXE, B240PX).

Innovatie, veiligheid en zuinigheid blijven de fundamentele waarden van GSR, ook voor Iveco Daily.

“Onze keuzes kunnen worden samengevat onder het motto: Succesvolle machines op succesvolle voertuigen. Succes voor ons is de constructie van machines die zijn gebouwd om het dagelijkse gebruik gemakkelijker te maken, met de juiste balans tussen prestaties, rijcomfort en ergonomie: compacte vorm tijdens het reizen, gemakkelijk uitklappen, niet hoeven klimmen voor toegang tot de werkbak, groot bereik en onbeperkte rotatie”, aldus GSR.

“De aandacht voor de eindgebruiker bracht ons ertoe een machine specifiek voor de dakdekkers te ontwerpen: de up-and-over B220PXE is een unieke machine aan de top van zijn categorie dankzij een volledig vlakke eindgemonteerde mand en een reikwijdte van 11,2 m met 120 kg.”

Overig nieuws