Power Towers werkt samen met ASC

JLG / Power Towers heeft een leveringsovereenkomst gesloten met de Nederlandse steigertoren-, laagbouw- en ladderfabrikant ASC voor de Benelux.

ASC biedt al een merkversie van de MVL zelfrijdende masthoogwerker van JLG, maar voegt nu het volledige Power Towers-assortiment toe aan haar portfolio, met de nadruk op het vervangen van ladders.

Power Towers Jonathan Dawson zei: “We zijn erg blij dat we nog een traditionele access reseller aan ons klantenportfolio hebben toegevoegd. In onze markt hebben we de afgelopen jaren sterk gepleit voor een veiligere manier van werken op hoogte. ASC group zal samenwerken met Power Towers om het distributienetwerk in de Benelux uit te breiden, met bijzondere aandacht voor laddervervangende verkoop. De overeenkomst is weer een stap in de richting van een toekomst waarin ladders niet langer het middel zullen zijn om toegang te krijgen tot lage hoogten.”

ASC-salesmanager Ralf Hereijgers vult aan: “Met de toevoeging van Power Towers’ producten aan ons assortiment, kunnen we een breed scala aan oplossingen bieden voor het werken op lage hoogte. De toevoeging van deze producten stelt ons ook in staat om onze verkoopactiviteiten uit te breiden naar verschillende industrieën, waardoor we de markt in de Benelux verder kunnen penetreren en alternatieven bieden voor meer traditionele toegangsmiddelen.”

ASC is in 1990 opgericht als aluminium lasser en fabrikant door eigenaar Jeroen van den Heuvel. Sindsdien is het bedrijf uitgebreid en gaandeweg een efficiënte nieuwe productiefaciliteit toegevoegd. Het bedrijf biedt een breed scala aan niet-aangedreven toegangsapparatuur, waaronder steigertorens en accessoires, hangende platformladders en laaggelegen elektrische toegang. Het opereert via een netwerk van ongeveer 300 dealers.

Overig nieuws