Sinoboom kondigt beurzen aan

Sinoboom is verheugd deel te nemen aan drie beurzen in mei, de eersten na maanden van verstoring als gevolg van de wereldwijde pandemie.

De HIRE21 in Australië en de CSPI-Expo in Japan beginnen beide op 12 mei, met teams op beide evenementen die een reeks hoogwaardige schaar- en giekhoogwerkers presenteren die geschikt zijn voor de respectievelijke markten.

Op 19 mei begint de CICEE (China International Construction Equipment Exhibition) in de thuisstad Changsha van Sinoboom. Een grote selectie van machines uit de diverse productlijnen van Sinoboom zal te zien zijn, en hoewel de fysieke aanwezigheid van een internationaal publiek nog steeds zeer beperkt is, zullen we hoogtepunten van de show naar u toe brengen.

Gedetailleerde informatie over de aanwezigheid van Sinoboom op CICEE zal vlak voor de aanvang van de show worden verspreid.

Overig nieuws