JLG benoemt Digital Vice President

David Bammel

David Bammel is benoemd tot vice-president van digitale technologie voor het Access-segment van Oshkosh Corporation, dat hoogwerkers en verreikers van JLG en sleep- en bergingsapparatuur van Jerr-Dan omvat.

In de rol zal Bammel verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en uitvoering van een digitale visie en strategie voor elk merk. Hij zal werken vanuit de kantoren van het bedrijf in Hagerstown, Maryland.

“David is een opinieleider in de digitale ruimte, erkend voor het versnellen van groei en het bevorderen van strategische bedrijfsdoelstellingen in meerdere disciplines, afdelingen en industriesegmenten”, aldus Frank Nerenhausen, executive vice president en president van het Access Segment van Oshkosh Corporation. “We zijn verheugd over zijn expertise om onze door technologie ondersteunde bedrijfstransformatie te stimuleren. Zijn inspanningen zullen toekomstige groei ondersteunen en tegelijkertijd de digitalisering in het hele bedrijf blijven versnellen. “

Bammel voegt zich bij de JLG- en Jerr-Dan-teams met meer dan 25 jaar ervaring in digitale technologie, bedrijfstransformatie en toegepaste technologie, inclusief functies in productieomgevingen wereldwijd. Meest recent was hij senior vice president bij GCP Applied Technologies. Zijn vroegere ervaring omvat ook het dienen als directeur informatietechnologie voor AGCO, een wereldwijde fabrikant en distributeur van landbouwmachines.

“Ik ben verheugd dat ik de kans krijg om voor zo’n gerenommeerd en gerespecteerd bedrijf te werken”, aldus Brammel. “Ik zie mezelf als een katalysator voor organisatieontwikkeling en duurzame bedrijfsgroei, en in deze rol zal ik werken aan het zorgvuldig orkestreren en ondersteunen van bedrijfsbrede technologische veranderingen die JLG en Jerr-Dan in staat zullen stellen de verwachtingen van de klant te blijven overtreffen.”

Overig nieuws