GSR start samenwerking met CFM Ile de France

Team CFM

CFM Ile de France is vanaf 1 maart 2021 de exclusieve distributeur van GSR-hoogwerkers in Frankrijk geworden.

CFM Ile de France, dat zijn 2 agentschappen beheert in de regio Parijs, gelegen in Roissy-en-France en Jouy-le-Moutier, heeft het contract getekend met GSR na de overname van het bedrijf Nacelles Services.

CFM Ile de France versterkt zo zijn assortiment handling- en hefapparatuur, waaronder de hoogwerkers van de Italiaanse fabrikant, die al meer dan 2000 machines op de Franse markt heeft geleverd. “We hernieuwen onze lange traditie van bevoorrading in Frankrijk dankzij de overeenkomst met CFM Ile de France en dankzij de recente presentatie van ons assortiment hoogwerkers voor licentie B in de Iveco Daily-versie.

We zijn ervan overtuigd dat onze machines, ontworpen voor ‘dagelijks gebruik, perfect zijn voor professionals die kiezen voor de dynamiek en professionaliteit van het CFM Ile de France-team’, legt Alessandro Palazzi, commercieel directeur van GSR, uit.

“Deze overname beantwoordt aan twee doelstellingen van CFM Ile de France met als doel zijn ontwikkeling voort te zetten: diversificatie, introductie van het GSR-merk hoogwerkers in zijn productgamma en integratie in zijn groep van technici die gespecialiseerd zijn in het repareren van hoogwerkers”, legt Julien Poupart, operationeel directeur bij CFM Ile de France, uit.

Overig nieuws