GIS-show op koers voor oktober

De achtste editie van de Italiaanse GIS-show voor de toegangs-, hijs- en gespecialiseerde transportsector ligt op schema van 7 tot 9 oktober, na een regeringsbesluit dat het mogelijk maakt om vanaf 1 juli tentoonstellingen en conferenties te houden.

De beurs vindt plaats in Piacenza en zal meer dan 300 exposanten hebben, waaronder leveranciers van hoogwerkers, kranen, havenafhandelingsapparatuur en gespecialiseerde transportproducten.

Fabio Potestà, directeur van Mediapoint & Exhibitions, de organisator van de show, zei; “Ondanks de nog steeds moeilijke gezondheidssituatie hebben al meer dan 300 bedrijven hun aanwezigheid op GIS 2021 bevestigd”.

Potestà zei dat de annulering en uitstel van andere branche-evenementen de belangstelling voor de GIS-show van dit jaar heeft vergroot; “Op dit moment weten we niet of GIS 2021 hetzelfde aantal exposanten – 428 – en bezoekers – meer dan 11.000 – zal opleveren als de editie van 2019, maar we hebben gezien dat de belangrijkste merken doorgaans grotere stands hebben geboekt op onze show.”

Overig nieuws