Zeppelin verlengt contract Peter Schrader

Zeppelin Group heeft het contract van Peter Schrader als Managing Director en COO van Zeppelin Rental met nog eens vijf jaar verlengd, tot en met 30 mei 2026.

Michael Heidemann, vice-voorzitter van de Zeppelin Group en voorzitter van de raad van toezicht van Zeppelin Rental, zei dat Schrader al 17 jaar verantwoordelijk was voor de zeer succesvolle ontwikkeling van verhuur.

“Hij breidt consequent de expertise van het bedrijf op het gebied van oplossingen en verkoopkracht uit, opent nieuwe markten en stimuleert belangrijke innovaties zoals het ecologische merk ecoRent of digitale klant- en verkooptools”, aldus Heidemann.

“Met de contractverlenging onderstrepen we onze waardering voor zijn grote betrokkenheid en zien we dit als een duurzame waarborg voor het verhuurbedrijf. “

Schrader zei dat hij tevreden was met de contractverlenging; “Ik wil de raad van commissarissen en de aandeelhouders bedanken voor mijn herbenoeming en het in mij gestelde vertrouwen, zeker in deze uitdagende tijden.

“Het afgelopen jaar heeft weer eens laten zien wat we ook onder moeilijke omstandigheden voor onze klanten kunnen betekenen. Ik ben erg trots op hoe we het verhuurbedrijf tot een succes hebben gemaakt en hoe we ons hebben gevestigd als een echte partner voor onze klanten en als pionier op het gebied van onderwerpen als digitalisering en duurzaamheid. Er wachten veel spannende projecten op ons. “

Schrader kwam in 1990 bij de Zeppelin Group na een wetenschappelijke carrière aan de Freiberg Mining Academy. In 2004 werd hij gedelegeerd bestuurder van Zeppelin Rental.

Overig nieuws