CTE breidt verkoopteam uit

De Italiaanse hoogwerkerfabrikant CTE heeft Gianluca Ibba en Moris Locatelli aangesteld als area sales managers voor Noord-Italië.

Locatelli komt van de Imer-groep, waar hij twee en een half jaar heeft gewerkt als Area Sales Manager voor Noord-Italië. Zijn carrière in de apparatuurbranche begon in 2003 als agent voor het Italiaanse verkoop- en verhuurbedrijf Gruppo Effe, waar hij in 2011 voor het eerst bij Imer in dienst trad als business area manager. Na drie jaar stapte hij over naar verhuurbedrijf CGTE en vertrok in 2016 naar Lariana Carrelli en kwam uiteindelijk weer bij Imer in 2018. Hij zal verantwoordelijk zijn voor CTE’s assortiment van autohoogwerkers en spinhoogwerkers, evenals voor de verkoop van giek- en schaarhoogwerkers van Genie in Lombardije, de provincies Parma en Piacenza in Emilia en de Italiaans sprekende regio van Zwitserland.

Ibba heeft vele jaren doorgebracht in de verhuur van apparatuur, met name bij het Italiaanse verhuurbedrijf Nacanco. Hij zal Piemonte, Ligurië, Valle d’Aosta en de provincies Como en Lecco in Lombardije bestrijken.

Marco Govoni, verkoopdirecteur van CTE, zei: “We verwelkomen onze nieuwe collega’s met open armen die, naast het versterken van onze aanwezigheid in het Italiaanse noordwesten, een golf van enthousiasme en energie naar ons hele team brengen. We rekenen op de bijdrage van twee valide professionals zoals Moris en Gianluca die al ervaring hebben opgedaan in de sector en die de wil en het bewustzijn hebben om samen met ons belangrijke doelen te bereiken.”

Overig nieuws