Ierse dealer voor Magni

(L-R) Pat O’Sullivan met Dan Daly van OPE

Magni heeft Overseas Plant Exports (OPE), een verkoopbedrijf voor gebruikte apparatuur, aangesteld als distributeur voor Ierland.

OPE, opgericht in 1974 door Tim O’Sullivan, en nu geleid door zijn zoon Pat O’Sullivan, is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte bouwmachines en kranen. Het bedrijf zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop en service van Magni-verreikers in heel Ierland vanuit de locatie in Rhode, County Offaly.

Om zijn benoeming een vliegende start te geven, heeft het bedrijf een grote voorraad Magni-verreikers besteld, waaronder drie RTH 6.30 360-graden verreikers van 6.000 kg/30 meter en een aantal van de nieuwste vaste verreikers van 15 en 19 meter die eerder dit jaar werden gelanceerd.

Het bedrijf werkt ook samen met Dan Daly, directeur van service- en inspectiebedrijf Inspectec. Over de benoeming gesproken, zei hij: “Dit is een heel spannend nieuw hoofdstuk voor Pat en mezelf. Toen we het nieuws kregen dat we succesvol waren met onze aanvraag om Magni-distributeur te worden, waren we erg blij omdat Magni een topreputatie heeft voor innovatie in het ontwerp van verreikers. Met het nieuwe TH-assortiment van 15 en 19 meter units dat net is gelanceerd, denken we dat we een complete lijn hebben om op het hoogste niveau te concurreren met de andere gevestigde merken.”

Alex White, Magni’s sales en operations director voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland, voegde toe: “Ik ken Pat en Dan al een aantal jaren en onze paden hebben elkaar vaak gekruist op beurzen over de hele wereld. We hadden een aantal geïnteresseerde partijen voor de Magni-franchise in Ierland en we hadden de normale weg kunnen volgen waar we onderdeel werden van de portefeuille van een bedrijf, maar waar sommigen onze benoeming als een risico zouden zien, aangezien OPE geen andere franchises heeft, zag ik het als een enorme kans om echte focus te krijgen op het Magni-merk in Ierland. Dit komt nu al tot wasdom, afgaande op het renteniveau en het aantal reeds afgesloten verkopen. OPE zal ook een groot aantal onderdelen in voorraad hebben om een ​​snelle doorlooptijd te geven in het geval van pannes en zal voor alle Magni-machines zorgen die al in Ierland zijn. Ik ben erg enthousiast over de toekomst en de kansen voor beide bedrijven.”

Overig nieuws