Negen Tadano Demags voor Hovago

Doron Livnat van Hovago (L) met Tadashi Suzuki van Tadano

Het Nederlandse internationale kraanverhuurbedrijf Hovago heeft negen grote Tadano- en Demag-kranen besteld, die allemaal de nieuwe gecombineerde Tadano-branding zullen dragen.

De nieuwe kranen staan ​​gepland voor levering in het vierde kwartaal en zullen de Tadano-branding en nieuwe nomenclatuur dragen. De negen nieuwe kranen omvatten drie 220 ton vijfassige AC 5.220-1s en twee 250 ton vijfassige AC 5.250-1 All Terrain kranen, plus twee van de nieuwe 156 ton Tadano GTC-1800EX telescopische rupskranen en twee 650 ton CC 38.650-1 vakwerkgiek rupskranen, compleet met Boom Booster kits.

Oorspronkelijk reisde de driekoppige Hovago-delegatie, bestaande uit eigenaar Doron Livnat, internationaal verkoopmanager Tiemen Reitsma en operationeel manager Paul Staps, naar de Tadano Demag-fabriek in Zweibrücken, simpelweg om informatie te verzamelen over de verschillende kranen en voorwaarden die mogelijk beschikbaar zijn. De gesprekken met Tadano Demag-topman Jens Ennen en sales vice-president Thomas Schramm verliepen echter zo goed, dat de bestellingen werden geplaatst en ter plekke contracten werden getekend. Aan de onderhandelingstafel zaten ook salesmanager key accounts, Uwe Schlicher en Tadashi Suzuki en chief executive van Tadano European Holdings.

Doron Livnat zei: “We zijn absoluut overtuigd van de kwaliteit en innovatieve kracht van het merk Tadano. In de afgelopen 30 jaar heeft Hovago naar volle tevredenheid honderden Tadano-kranen gekocht. Daarom steun ik de beslissing om de Tadano merknaam te adopteren en met die merknaam op alle kranen verder te gaan. Vanuit mijn oogpunt is dit alleen maar logisch.”

Jens Ennen zei: “Onze lange en vriendschappelijke relatie met zulke belangrijke klanten als Hovago gedijt op deze uitwisseling op ooghoogte.”

Tadashi Suzuki voegde toe: “We vinden het leuk als klanten ons open feedback geven. Dat is ook een uiting van vertrouwen.”

Hovago bedient al bijna 50 jaar de in Zweibrücken gebouwde Demag-kranen. Het exploiteert momenteel de grootste vloot van Demag CC 3800’s ter wereld met 15 eenheden die werken aan de installatie van windturbines en andere toepassingen over de hele wereld. Het bedrijf viert dit jaar ook zijn 75-jarig bestaan.

Overig nieuws