100 Skyjacks voor Speedy

Het Britse verhuurbedrijf Speedy Powered Access heeft 100 Skyjack-hoogwerkers in ontvangst genomen voor een deal van £ 3 miljoen.

De bestelling voor gelede en telescopische hoogwerkers omvat een aantal 46ft SJ46AJ’s en 66ft SJ66T dieselmodellen, samen met 30ft volledig elektrische SJ30ARJE’s met werkhoogten van respectievelijk 16,1, 22,3 en 11 meter. Het bedrijf heeft ook nog meer 26ft SJ6826 en 32ft SJ6832 compacte schaarhoogwerkers voor ruw terrein aan zijn vloot toegevoegd met werkhoogten van 9,92 en 11,75 meter.

Speedy Powered Access managing director Andy Briggs zei: “Onze nieuwe Skyjack-modellen maken deel uit van onze strategie om een uitgebreide reeks oplossingen voor aangedreven toegang te bouwen die beschikbaar zijn voor aannemers in het hele VK. Onze voortdurende focus op investeringen in elektrische en hybride activa, waar mogelijk, helpt aannemers ook toegang te krijgen tot duurzame apparatuur die hen kan helpen om de emissiedoelstellingen van klanten te halen.”

Overig nieuws