Palazzani upgrade XTJ 37+

De Italiaanse spinhoogwerkerfabrikant Palazzani heeft zijn 37 meter lange Palazzani XTJ 37+ spinhoogwerker geüpgraded met standaard uitschuifbare rupsbanden.

Voorheen bood hij een vaste onderwagenbreedte van 1,2 meter, maar kan nu zijn rupsbanden van 1,2 tot 1,5 meter verstellen om meer stabiliteit te bieden op oneffen terrein en zijhellingen, evenals verbeterde veiligheid bij het laden/lossen op een aanhangwagen of bestelwagen.

Palazzani zei: “Na verschillende feedback en verzoeken van onze klanten te hebben ontvangen, hebben we uiteindelijk besloten om de uitschuifbare rupsbandoptie op te nemen in het XTJ 37+-model, dat zijn scala aan toepassingen uitbreidt en de machinist verlost van al die gedachten met betrekking tot het terrein , nauwe ruimtes en instabiliteit.”

De XTJ 37+ biedt een maximale reikwijdte van 15,7 meter en een maximale platformcapaciteit van 330 kg. Functies omvatten een klimvermogen van 36 procent, de mogelijkheid om op hellingen tot 23 procent op te zetten, meerdere stempelposities, een secundair veiligheidssysteem en een ‘terug naar huis’-opbergfunctie.

Overig nieuws