Loxam neemt JM Trykluft over

Loxam logo

De Franse internationale verhuurgroep Loxam heeft het Deense verhuurbedrijf JM Trykluft overgenomen van de eigenaren Christian Kannegaard Samuelsen en Carl Frederik Studier.

JM Trykluft, gevestigd in Aarhus, biedt een breed scala aan hoogwerkers, verreikers, vorkheftrucks, minirupskranen en spinkranen, evenals algemeen gereedschap en materieel vanuit negen locaties in Jutland met 70 medewerkers. Vorig jaar genereerde het bedrijf een omzet van meer dan € 18 miljoen. Door de toevoeging van JM Tryluft wordt het vestigingennetwerk van Loxam in Denemarken uitgebreid tot 37, met meer dan 330 medewerkers en een verhuurvloot van meer dan 23.000 machines.

Samuelsen en Studier: “We zijn erg enthousiast en trots om de overname van JM Trykluft door Europa’s nummer één, Loxam, aan te kondigen. We willen onze toegewijde medewerkers, leveranciers en andere relaties bedanken voor hun sterke inzet gedurende decennia. Samen met Loxam, een buitengewoon bedrijf dat veel van dezelfde waarden deelt en met een sterk management, zal JM Trykluft zijn succes naar een hoger niveau tillen.”

Loxam-president Gérard Déprez voegde toe: “Ik ben verheugd het bekwame en ervaren JM Trykluft-team te verwelkomen in de Loxam-groep. JM Trykluft is een gevestigde en gerenommeerde speler in Denemarken en exploiteert een reeks apparatuur die zeer goed bekend is bij de Loxam-groep en we zullen onze wederzijdse expertise kunnen delen. We zullen onze krachten bundelen om onze klanten de beste service te bieden via een uitgebreid en uniek netwerk.”

Overig nieuws