Nieuwe UK dealer voor Easy Lift

De Italiaanse spinhoogwerkerfabrikant Easy Lift heeft het Britse verkoopbedrijf Independent Access Sales (IA Sales) aangesteld als distributeur.

Het bedrijf, vorig jaar opgericht door Richard Martin, werkt ook samen met Multitel UK en Ascendant en biedt ook een adviesservice om klanten te helpen het juiste platform voor hun vereisten te vinden.

Als onderdeel van de afspraak heeft IA Sales een aantal Easy Lift’s nieuwste 23,5 meter RA24s spinhoogwerkers besteld, die zich momenteel in de laatste testfase bevinden. De RA24, die gepland staat voor lancering in oktober, zal het gat vullen tussen de bestaande 21 meter lange R210 van het bedrijf en de 26 meter lange R260 van het bedrijf. Zijn dubbele sigma-verhoger, driedelige telescopische giek en gelede jib bieden een reikwijdte van 12 meter met een onbeperkt platformcapaciteit van 230 kg bij een op- en overhoogte van 11 meter. Met een gewicht van 2.990 kg, onder meer uitschuifbare rupsen, 360 graden zwenkbaarheid, 30 procent klimvermogen en radiografische afstandsbedieningen. I A Sales heeft zowel een diesel als een hybride uitvoering besteld.

Het bedrijf heeft ook een aantal andere dieselmodellen besteld, waaronder de 13 meter R130, 18 meter R180, 21 meter R210 en hybride 31 meter RA31HY. De leveringen zullen in de komende weken beginnen.

Overig nieuws