Samenwerking Heeren en Pfeifer

Per 1 juni verdiept Heeren Kraanverhuur & Transport de samenwerking met Pfeifer Rentals uit Groenlo.

Dit betekent dat de hoogwerkers van Pfeifer Rentals vanaf nu ook beschikbaar zijn vanuit de standplaats van Heeren Kraanverhuur & Transport, gevestigd in Roosendaal. De ambitie van Pfeifer Rentals brengt ze tot een uitbreiding van het werkgebied naar Heeren Kraanverhuur & Transport in Roosendaal, Noord-Brabant.

Zelf is Pfeifer Rentals gevestigd in Groenlo, Gelderland – met deze samenwerking breidt Pfeifer Rentals haar bereik uit, zodat volgens het bedrijf alle hoogwerkers ook beschikbaar zijn op elke gewenste locatie vanuit Roosendaal.

De Heeren Groep is een combinatie van gespecialiseerde bedrijven. Die bedrijven samen leveren een pakket aan logistieke diensten.

Pfeifer Rentals is opgericht in 2015 en richt zich op het verhuren van verschillende soorten bouwmachines zoals telescoopkranen, verreikers, aggregaten, licht masten, compressoren, graafmachines, hoogwerkers, shovels en nog veel ander zwaar bouwmaterieel.

In de afgelopen jaren heeft Pfeifer Rentals zich ontwikkeld tot een internationaal georiënteerd verhuurbedrijf met vestigingen in Nederland, Polen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Ook heeft het bedrijf agentschappen in landen zoals Kroatië, Italië, Spanje en India.

Overig nieuws