Riwal dealer van AUSA in Nederland

Riwal Hoogwerkers B.V. kondigt aan dealer te zijn geworden van AUSA verreikers en ruwterreinheftrucks.

AUSA is een wereldwijde fabrikant van compacte industriële voertuigen voor het transport van materialen en wegenonderhoud. Opgericht in 1956 en gevestigd in Barcelona, Spanje. Nu, in 2021, verkopen ze in meer dan 90 landen op 5 continenten met een netwerk van meer dan 500 dealers.

Met het assortiment compacte verreikers en krachtige ruwterreinheftrucks kan Riwal vanaf juni 2021 haar huidige klantenbestand van verhuurbedrijven bedienen.

Wilco Stout, Sales Manager Riwal Hoogwerkers B.V. licht toe: “Het assortiment van AUSA vormt een perfecte aanvulling op het JLG-assortiment en sluit naadloos aan bij onze criteria voor het leveren van producten van hoge kwaliteit en een uitstekend serviceniveau. We gaan de verhuursector bedienen, waar klanten het veelzijdige gebruik van de AUSA-machines kunnen ervaren.”

Het gehele AUSA-assortiment voldoet aan de nieuwste emissie- en veiligheidseisen. Samen met het bestaande JLG-dealerschap bieden we nu een extra A-merk aan dat klaar is voor de toekomst.

Overig nieuws