20 Multitels voor Beyer

(L-R) Jaroslaw Dobroniak met Dieter Beyer

Het Duitse verhuurbedrijf Beyer-Mietservice is begonnen met het in ontvangst nemen van 20 Multitel Pagliero autohoogwerkers.

Gemonteerd op 3,5 ton Mercedes Sprinter chassis, bestaat de order uit 15 MT 162 EX en vijf MT 162 EX Hybrid versies. De MT 162 EX heeft een driedelige rechte telescopische giek en biedt een werkhoogte van 16,15 meter, een maximale reikwijdte van 11,5 meter en een maximale platformcapaciteit van 300 kg.

Vijf hybride modellen, die dezelfde prestatiemogelijkheden bieden als de MT 162, worden aangedreven door een batterijpakket waarvan het bedrijf zegt dat het in minder dan vier uur van leeg naar vol kan worden opgeladen. Functies op beide modellen zijn onder meer uit- en neerwaartse stempels met H-frame – die binnenboord kunnen worden geplaatst, aan één kant kunnen worden uitgeschoven of aan beide kanten kunnen worden uitgeschoven – en automatische nivellering.

Beyer, opgericht in 1994, heeft een vloot van meer dan 5.000 hoogwerkers, verreikers, spinkranen, mini-rupskranen en vorkheftrucks vanuit zeven locaties in heel Duitsland.

Overig nieuws