Speedy opent nieuw Regionaal Service Centrum

Speedy Hire heeft een nieuw regionaal servicecentrum in het VK geopend om te voldoen aan de stijgende vraag naar verhuur van apparatuur in de Thames Valley-regio van het land.

Het nieuwe 1650 m² grote Bennet Street-centrum van het bedrijf, gelegen ten westen van Londen in de stad Reading, heeft tot doel bedrijven in de bouwsector te ondersteunen bij het opstarten van een aantal grootschalige woningbouwprojecten.

Beschreven als een investering van meerdere miljoenen ponden, zal het centrum zowel een klik- als een ophaalservice bieden en ongeveer 350 producten aanbieden als onderdeel van zijn 4-uurs leveringsbelofte, Capital Commitment.

Dave Cummings, gebiedsmanager voor de zuidkust bij Speedy, zei: “Deze investering komt op een belangrijk moment voor de regio. De pijplijn van opwindende nieuwe ontwikkelingen bouwt zich snel op in de stad en er zijn steeds meer lokale aannemers die toegang nodig hebben tot een uitgebreid aanbod van gereedschappen en apparatuurverhuur en advies om hen te ondersteunen bij het veilig, op tijd en binnen budget opleveren van hun projecten.”

Overig nieuws