10 Multitels voor Roggermaier

Het Duitse verhuurbedrijf Roggermaier heeft 10 Multitel autohoogwerkers met werkhoogten van 23 en 27 meter op 3,5 ton Mercedes Sprinter chassis in ontvangst genomen.

De 23 meter lange MTE 230 is voorzien van een uit vier delen bestaande telescopische giek voor een reikwijdte van maximaal 16 meter over de achterkant van het chassis met een capaciteit van 100 kg en 14 meter over de zijkant. Maximale platformcapaciteit is 300 kg. De grotere MTE 270 heeft een uit vijf delen bestaande telescopische giek met een reikwijdte van 17 meter aan de achterkant met een capaciteit van 100 kg en 13,5 meter over de zijkant. Maximale platformcapaciteit is 230 kg.

Beide modellen hebben voorwaartse en uitgaande stempels vooraan en uit- en neerwaartse steunbalken en kriksteunen achter die binnen de breedte van het voertuig kunnen worden geplaatst en aan één kant of aan beide kanten kunnen worden uitgeschoven. Ze zijn ook uitgerust met het MUSA-systeem (Multitel-Self-Adapting Outreach) van Multitel, dat automatisch het werkbereik bewaakt en aanpast, afhankelijk van de stempelconfiguratie en de belasting op het platform.

Roberto Marangoni, senior sales director van Multitel Pagliero, zei: “We zijn er trots op de samenwerking met Roggermaier voort te zetten en kwaliteitsproducten te leveren voor hun groeiende verhuurvloot. Dit versterkt het langetermijnpartnerschap verder en zet de twee bedrijven een stap vooruit in het oplossen van toekomstige uitdagingen.”

Overig nieuws