Collé neemt Rema over

Collé heeft haar aanwezigheid in Duitsland versterkt met de overname van verkoop- en verhuurbedrijf Rema Gabelstapler und Hebetechnik.

Rema, gelegen net buiten Augsburg, tussen Ulm en München, is gespecialiseerd in het leveren van heftrucks en hefapparatuur aan de magazijnindustrie. Naast het vertegenwoordigen van Doosan sinds 2002 en HMF autolaadkranen sinds 2003, biedt het bedrijf ook tweedehands materieel en heftrucktrainingen aan.

Collé Augsburg – zoals het in de toekomst zal heten – beschikt over een groot magazijn, werkplaats en kantoorruimte. Het zal producten blijven aanbieden via Rema en zijn volledige assortiment werkplatforms, vorkheftrucks, verreikers en grondverzetmachines toevoegen aan kranen, minikranen, schijnwerpers en compressoren. De nieuwe locatie voegt zich bij acht andere Collé-depots in Duitsland en is de eerste van het bedrijf in Beieren.

Lars Hendricks, regiomanager bij Collé, zei: “Met onze nieuwe locatie spelen we in op de toenemende vraag naar onze producten en diensten in Beieren. Met Collé Augsburg, Collé Philippsburg en onze vestiging in Frankfurt kunnen we klanten in de regio’s een nog betere service bieden en perfect voldoen aan de eis die in de kortst mogelijke tijd wordt bereikt.”

Overig nieuws