Sterk half jaar voor Bravi

Bravi Platforms heeft voor 2021 een sterk jaar voorspeld, na een omzetstijging van 40% in de eerste zes maanden van het jaar.

Het bedrijf zei dat de groei was te danken aan de verkoop van de gevestigde Leonardo HD van het bedrijf, die in de periode een omzetstijging van 70% zag, en het assortiment van stockpickers, met een gerapporteerde omzetstijging van 25%.

Volgens Pierino Bravi, CEO van Bravi Platforms, zal de prestatie voor het halfjaar 2021 tegen het einde van het jaar verdubbelen, dankzij het grote orderboek van het bedrijf. “De positieve noot die we willen benadrukken, is dat we, gezien het verwachte groeipercentage van de huidige bestellingen in achterstand, schatten dat we 2021 zullen afsluiten met een wereldwijde omzetstijging die 80% zal bedragen.”

Kijkend naar de gemiddelde jaaromzet in de afgelopen drie jaar tot 2021, zegt Bravi dat de cijfers nog indrukwekkender zijn. “In de afgelopen drie jaar is het Leonardo HD-model met 160% gestegen, terwijl het assortiment van stockpickers met 30% is toegenomen.”

De halfjaarresultaten hebben Bravi optimistisch gemaakt voor de rest van het jaar en het bedrijf voorspelt een even positief 2022.

Overig nieuws