United officiële partner NASCAR

United Rentals Logo

United Rentals en NASCAR hebben een meerjarige samenwerking aangekondigd die United vanaf 2022 zal aanwijzen als de “Official Rental Equipment Partner of NASCAR”.

“United Rentals is het belangrijkste verhuurbedrijf van apparatuur over de hele wereld, dus hun uitgebreide aanwezigheid in NASCAR zal de ondersteuning voor zowel de race als de evenementervaring in onze faciliteiten verder verbeteren”, zegt Jeff Wohlschlaeger, vice-president en chief sales officer van NASCAR. “Terwijl we voortbouwen op ons nieuwe partnerschap met United Rentals, zullen we de kracht van de steun van de organisatie achter de schermen voelen en ons samenwerkingspartnerschap laten zien door middel van racerechten op drie van onze circuits die eigendom zijn van NASCAR.”

Het meerjarige partnerschap met United Rentals omvat racerechten voor 2021 NASCAR Camping World Truck Series-evenementen op Watkins Glen International en Martinsville Speedway en toekomstige NASCAR Xfinity Series-evenementen in het voorjaar. De United Rentals 176 in The Glen op 7 augustus zal de laatste race van het reguliere seizoen zijn voor de Camping World Truck Series en de United Rentals 200 op Martinsville Speedway op 30 oktober zal de voorlaatste race van het seizoen van de serie zijn.

“Onze klanten rekenen op ons om hoogwaardige apparatuur, service en expertise te leveren, en we zijn verheugd om deze middelen in te zetten in onze samenwerking met NASCAR”, zegt Dale Asplund, executive vice president en chief operating officer van United Rentals. “Met een gedeelde focus op het overtreffen van de verwachtingen van de klant en het leveren van uitzonderlijke resultaten, zien we NASCAR als een natuurlijke partner. We kijken ernaar uit om samen te werken.”

United zal ook de “Official Heavy Power Rental Equipment Company of NASCAR” en de “Official Port-O-Let Partner van NASCAR” zijn. Het verhuurbedrijf van apparatuur zal NASCAR voorzien van toegangs-, constructie- en industriële apparatuur, samen met benodigdheden en gereedschappen voor onderhoud van faciliteiten, racevoorbereidingen en ondersteuning

Overig nieuws