Grote order Sinoboom scharen UK

Stewart May van SWAT (L) met Tim White van Pinnacle Platforms

Het Britse verhuurbedrijf SWAT Access heeft 10 19ft Sinoboom 1932ME elektrische schaarhoogwerkers in ontvangst genomen.

De 1932ME biedt een werkhoogte van 7,8 meter en een platformcapaciteit van 230 kg, met een capaciteit voor twee personen binnen en één buiten. Met een gewicht van 1.575 kg, een totale breedte van 810 mm, een opgeborgen lengte van 1,8 meter en een hoogte van 1,88 meter met neergeklapte leuningen. Kenmerken zijn onder meer directe elektrische wielaandrijving, onderhoudsvrije AGM-accu’s, de mogelijkheid om op volle hoogte te rijden, automatische kuilbescherming en bumperrails.

De hoogwerkers werden geleverd via Sinoboom-distributeur Pinnacle Platforms en is een van de eerste nieuwe orders sinds de aanstelling eerder dit jaar.

SWAT-topman, Stewart May, zei: “Het gebruik van Sinoboom-schaarhoogwerkers is buitengewoon positief geweest voor ons bedrijf. Feedback van onze klanten is zeer lovend, de machines zijn gemakkelijk en veilig te laden, echt robuust en ze blijven er langer goed uitzien. We zijn ook onder de indruk van de levensduur van de batterij die een langere looptijd biedt dan andere machines in dezelfde klasse, ze zijn echt… klaar om te huren.”

Tim White, algemeen directeur van Pinnacle Platforms, voegde hieraan toe: “We zijn verheugd dat SWAT Access ervoor heeft gekozen om verder te investeren in hun verhuurvloot, en werd een van onze eerste deals sinds Pinnacle Platforms in het voorjaar werd gelanceerd. Het is een echte bevestiging van de kwaliteit van de producten en de betrouwbaarheid van de service, die voldoen aan de eisen van de verhuursector voor hoogwerkers, naast de behoeften van aannemers in verschillende sectoren.”

Overig nieuws