Collé levert autohoogwerker aan Molenkamp

Aflevering machine met Frans Collé (L) en Rob Molenkamp (R) met de partner van Rob

Rob Molenkamp van Molenkamp Verhuur heeft onlangs zijn 6e Palfinger autohoogwerker in ontvangst mogen nemen bij Collé Rental & Sales.

Molenkamp is al ruim 15 jaar klant bij Collé en heeft naast de Palfinger autohoogwerkers ook diverse Denkalift aanhangwagenhoogwerkers aangeschaft. De nieuw aangeschafte Palfinger P280B, met een werkhoogte van bijna 28 meter en een reikwijdte van 17 meter, is bedoeld voor Blue Molenkamp, een onderneming van Molenkamp in samenwerking met de Blue Groep.

Deze firma heeft onlangs een aanbesteding van de Rijksschoonmaakorganisatie gewonnen voor de glasbewassing van rijksgebouwen in de provincies Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland en Zeeland. De keuze voor de Palinger P280B was een bewuste geeft Rob Molenkamp aan: ”Palfinger is de Rolls Royce onder de autohoogwerkers, dit merk steekt qua kwaliteit boven de concurrentie uit”, aldus Rob. “We hebben in samenspraak met de glazenwassers en de experts van Collé Rental & Sales gekozen voor deze machine. Voor de keuze van een 28 meter autohoogwerker hebben de eigenschappen van de gebouwen een rol gespeeld.”

Overig nieuws