Russische dealer voor Snorkel

Het team van Arslift

Snorkel heeft Russisch verkoop- en verhuurbedrijf Arslift aangesteld als distributeur voor de Russische Federatie.

Arslift, gevestigd in Nizhny Novgorod, exploiteert een vloot van 300 hoogwerkers en schaarhoogwerkers vanuit 10 locaties en vijf servicecentra. Het zal nu verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de hoogwerkers, verreikers en materiaalliften van Snorkel, evenals het leveren van service, ondersteuning en reserveonderdelen.

Eerder dit jaar heeft het bedrijf 10 38ft Snorkel A38E elektrische knikarmhoogwerkers aan zijn vloot toegevoegd en heeft het ook een aantal 26ft MB26J-hoogwerkers, 46ft A46JRT knikarmhoogwerkers voor ruw terrein en een 49ft TL49J-aanhangerlift besteld.

Aleksandr Opolev, business development director van Arslift, zei: “We zijn onder de indruk van de Snorkel-producten in onze vloot, evenals de ondersteuning van Konstantin en het Snorkel-team. Als specialist in deze sector werken we alleen samen met merken die we vertrouwen en waarin we geloven, en het doet mij een groot genoegen deze alliantie met Snorkel te hebben aangegaan. We kijken ernaar uit om onze relatie verder te ontwikkelen en hen te vertegenwoordigen in onze geweldige regio.”

Konstantin Kuvaldin, Snorkel-gebiedsmanager voor Oost-Europa, voegde toe: “Arslift heeft een uitstekende landelijke aanwezigheid en een zeer sterke reputatie in het segment van hijsapparatuur, waardoor ze een veelbelovende distributiepartner zijn. Door de exploitatie van hun eigen verhuurvloot begrijpen ze het belang van de aanschaf van betrouwbare apparatuur en de noodzaak van snelle beschikbaarheid van reserveonderdelen en lokale technische ondersteuning, en ik ben ervan overtuigd dat ze onze klanten over de hele wereld een hoog serviceniveau kunnen bieden.”

Snorkel-topman Matthew Elvin voegde toe: “Rusland is een belangrijke markt en een groot geografisch gebied dat een distributiepartner vereist met een filiaalnetwerk dat klanten in alle gebieden kan bedienen. Ik geloof dat Arslift echt over deze mogelijkheid beschikt en kijk ernaar uit om nauwer met hen samen te werken in hun nieuwe hoedanigheid als officiële Snorkel-distributeur.”

Overig nieuws