Ierse dealer voor CTE

De eerste CTE die arriveert met Glendun is een 20 meter lange Traccess 200 meter

CTE heeft Glendun Plant Sales uit Dungannon, Noord-Ierland, aangesteld als dealer voor Ierland.

Het bedrijf zal werken via CTE UK en zal de verkoop van nieuwe en gebruikte CTE autohoogwerkers en Traccess spinhoogwerkers dekken. Op de korte termijn zullen reserveonderdelen worden afgehandeld door CTE UK en Italië, hoewel het plan is om dit aspect van het bedrijf naar Glendun over te dragen zodra de training is voltooid en de reisbeperkingen zijn opgeheven.

Craig Rooke, managing director van CTE UK, zei: “CTE UK levert al vele jaren aan klanten op Ierland en sinds ik bij het bedrijf kwam, hebben we gekeken naar een grotere aanwezigheid daar. Met de komst van de Brexit en de nieuwe handelsregels hebben we hard gewerkt om een ​​partner te vinden die onze klanten het beste kon ondersteunen en nieuwe klanten kon binnenhalen. Ik ken Dermot Cunnie al een paar jaar en het team van Glendun heeft fantastisch werk geleverd met de verkoop van aangedreven hoogwerkers en ben er zeker van dat we samen een geweldig team zullen vormen.”

Dermot Cunnie voegde toe: “We zijn verheugd om het CTE-assortiment van vrachtwagen- en rupsbanden aan ons assortiment toe te voegen. We krijgen steeds vaker de vraag naar 20 meter lange rups- en voertuiggemonteerde machines als aanvulling op onze houtversnipperaars voor de boomverzorgings- en verhuurmarkt en CTE vervolledigt dit assortiment voor ons. We hebben een bestelling geplaatst voor verschillende nieuwe truckmounts en rupsmachines die klaar zijn voor verkoop.”

Glendun is ook distributeur voor Wacker Neuson, Niftylift, Skyjack, Först-houtversnipperaars, HPC Kaeser-compressoren en draagbare Trime-lampen.

Overig nieuws