Hy-Brid Lifts biedt online bestellen

Hy-Brid Lifts heeft een online onderdelenservicecentrum en een aanbod van gebruikte apparatuur op de website van het bedrijf geïntroduceerd.

“We blijven technologie en diensten implementeren om het leven van klanten gemakkelijker te maken”, zegt Marshall Shaver, Hy-Brid Lifts Vice President of Sales and Marketing. “Dit jaar heeft een hele reeks nieuwe uitdagingen en kansen opgeleverd. We gaan die uitdagingen aan door meer online tools op de markt te brengen in een tijd waarin bedrijven op zoek zijn naar digitale manieren om zaken te doen.”

Het Hy-Brid Lifts Parts Service Center biedt klanten en dealers de mogelijkheid om handleidingen te bekijken en benodigde onderdelen te onderzoeken. In plaats van de onderdelenhandleiding op te zoeken, het benodigde onderdeel te identificeren en vervolgens te bellen of te e-mailen om een ​​bestelling te plaatsen, kunnen dealers het hele proces nu digitaal en naadloos afronden.

Geautoriseerde dealers en serviceproviders kunnen een account aanmaken en onderdelen bestellen door online door de interactieve onderdelencatalogus te bladeren met behulp van een modelnummer en serienummer opzoeken, of, als de onderdeelnummers al bekend zijn, kunnen ze de functie Snel toevoegen gebruiken.

Dealers hebben toegang tot volledige informatie, inclusief catalogusprijs en dealerkorting, direct in de interactieve catalogus of in de winkelwagen. Het winkelwagentje geeft de prijs van de goederen weer, maar bevat geen verzendkosten. Dealers worden gefactureerd voor alle online aankopen, net zoals ze zouden doen bij een bestelling van apparatuur.

Naast het feit dat klanten toegang hebben tot onderdelen, biedt Hy-Brid Lifts nu de mogelijkheid om beschikbare gebruikte apparatuur direct op de website van het bedrijf te bekijken. De inventaris kan worden gefilterd op fabrikant, model, mobiliteit, staat, garantie, jaar en prijs. Alle gebruikte Hy-Brid-liften ondergaan een inspectie om er zeker van te zijn dat de rij-, hef- en stuurfuncties operationeel zijn en dat er veiligheidssystemen aanwezig zijn. Bepaalde gebruikte hoogwerkers ondergaan het Work Ready-programma van het bedrijf en hebben een aanvullende Work Ready-inspectie van 85 punten, inclusief jaarlijkse inspectie, en een fabrieksgarantie van 180 dagen op alle onderdelen.

Overig nieuws